Behandelingen

Gellak

Heb je graag verzorgde nagels, maar wil je géén kunstnagels, dan is gellak de oplossing.
De textuur van de gel lak is iets dikker dan reguliere nagellak en iets dunner dan gel.  Met deze gel-lak heeft u met gemak 3 tot 4 weken mooie en verzorgde nagels. De gellak wordt op de natuurlijke nagel aangebracht en uitgehard in een uv/led lamp.

Tevens kunt u nog kiezen voor een hardi gel ( BIAB) onder de kleur die de nagels nog steviger maakt!

Kunstnagels

 Acrygel  is de nieuwst techniek voor nagelverlenging. Bij deze methode wordt de nagel gemodelleerd met een prachtig en stevig nieuw product.

Met acrygel kan een mooie french manicure gemaakt worden of ik kan alleen uw nagels verlengen en verstevigen. 

Acrygel is uitermate geschikt voor nagelbijters. Bij acrygel kunt u kiezen voor een mooie naturel nagel set of een mooie gelakte nagel.

Natuurlijk is er genoeg keus voor een prachtige kleur gellak.

Nabehandeling

Uw eigen nagels groeien door onder het laagje acrygel wat eerder op de nagels aangebracht is. Om uw mooie verzorgde nagels te behouden is het aan te raden om ongeveer na 3 a 4 weken terug te komen voor een nabehandeling.

Deze periode is afhankelijk van hoe snel u nagels groeien. Eerst wordt de oude acrygel laag er weer dun afgevijld.. De nagel wordt daarna weer in model en juiste lengte gebracht.

Ook zal er aandacht geschonken worden aan uw nagelriemen en daar waar nodig worden behandeld. Vervolgens wordt er weer een nieuw laagje acrygel op uw nagels aangebracht eventueel aangevuld met een mooie Gellak

Met als finishing touch de mooie prachtige glans laag zodat uw nagels er weer mooi en verzorgt uitzien.

 

thumbnail_IMG_5617.jpg
  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Pinterest Social Icon