Behandelingen

Gellak

Heb je graag verzorgde nagels, maar wil je géén kunstnagels, dan is gellak de oplossing.
De textuur van de gel lak is iets dikker dan reguliere nagellak en iets dunner dan gel.  Met deze gel-lak heeft u met gemak 3 tot 5 weken mooie en verzorgde nagels. De gellak wordt op de natuurlijke nagel aangebracht en uitgehard in een uv/led lamp.

Tevens kunt u nog kiezen voor een hardi gel ( BIAB) onder de kleur die de nagels nog steviger maakt!

Acrylnagels

De acryltechniek is de oudste techniek voor nagelverlenging. Bij deze methode wordt de nagel gemodelleerd met een combinatie van een poeder en een vloeistof.

Er zit dus niet een kant-en-klaar product in een potje. Ik meng zelf het product tot het uiteindelijke acryl. Het is een product wat geen uv-licht nodig heeft om uit te harden, dus terwijl ik werk wordt het product al hard.

Met acryl kan een mooie french manicure gemaakt worden of ik kan alleen uw nagels verlengen en verstevigen. 

Acryl is uitermate geschikt voor nagelbijters. Bij acryl kunt u kiezen voor een mooie naturel nagel set of een verzorgde french manicure. (De nagel met de witte top) 

Tevens is er genoeg keus voor een prachtige kleur gellak.

French manicure

De klassieke french manicure is een behandeling van je nagels waarbij je de natuurlijke kleuren van de nagels benadrukt. De french manicure is een manier om je nagels er mooi  uit te laten zien.  Acrylnagels zijn populairder dan ooit, ze zijn mooi, sterk en flexibel en te maken als schitterende French manicure nagels al dan niet voorzien van in het oog springende kleuren of versieringen (wit randje of met color acryl).

 

Bij French manicure wordt de voorste rand van de nagel voorzien van een witte of gekleurde rand, ook wel de smile-lijn genoemd. Wit is de meest toegepaste kleur maar u kunt ook kiezen voor een andere kleur . De rest van de nagel wordt opgebouwd met een naturel of roze kleurige acryl. Dit is afhankelijk van uw eigen nagelbed kleur.

Nabehandeling

Uw eigen nagels groeien door onder het laagje acryl wat eerder op de nagels aangebracht is. Om uw mooie verzorgde nagels te behouden is het aan te raden om ongeveer na 3 a 4 weken terug te komen voor een opvul behandeling.

Deze periode is afhankelijk van hoe snel u nagels groeien. Eerst wordt de oude acryl laag er weer dun afgevijld en luchtplekjes verwijderd. De nagel wordt daarna weer in model en juiste lengte gebracht.

Ook zal er aandacht geschonken worden aan uw nagelriemen en daar waar nodig worden behandeld. Vervolgens wordt er weer een nieuw laagje acryl op uw nagels aangebracht eventueel aangevuld met een mooie Gellak

Met als finishing touch de mooie prachtige glans laag zodat uw nagels er weer mooi en verzorgt uitzien.

 

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
  • Pinterest Social Icon

2017 kayden nails nagelstyliste weesp

  • b-facebook
  • b-googleplus
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now